Сигнализирай!

Няма прошка за Кристиано Роналдо (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.11.2022 г.
21
0

Няма прошка за Кристиано Роналдо.

"Манчестър Юнайтед" излезе с официална позиция, в която се съобщава, че клубът е предприел “най-подходящите стъпки в отговор“ на скандалното интервю на португалеца пред журналиста Пиърс Морган. В него 5-кратният носител на Златната топка отправи остри критики към ръководство, съотборници и легенди на „червените дяволи“.

Роналдо удари по собствениците на “Юнайтед” (видео)

"Тази сутрин „Манчестър Юнайтед" предприе действия в отговор на скорошното медийно интервю на Кристиано Роналдо. Няма да правим повече коментари, докато този процес не приключи“, гласи официалното изявление на клуба.

https://www.youtube.com/watch?v=eZZRhOsXxv4

Изданието Daily Mail открехна завесата, че ръководството на "Манчестър Юнайтед" е започнало правни действия, които да доведат до дисциплинарното уволнение на Роналдо. Клубът от „Олд Трафорд“ ще претендира за нарушаване на няколко клаузи от договора на португалеца с отправянето на директни обвинения и изнасянето на вътрешна информация.

“Манчестър Юнайтед” е шокиран от Роналдо

Ако "Манчестър Юнайтед" успее да докаже това, ще има право да прекрати договора на Роналдо и да си спести компенсация в размер на 16 милиона паунда. Това е сумата, която португалецът трябва да получи за заплати до края на своя договор с клуба.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.