Сигнализирай!

Бритни Спиърс не помни да е присъствала на сватбата си (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.11.2022 г.
34
0

Бритни Спиърс не помни да е присъствала на сватбата си. Тя се оплака, че от 3 години насам няма ясно съзнание. Поп иконата каза "Да" на Сам Асгари, превръщайки се в негова законна съпруга. Но явно е пропуснала този факт.

Топ 3 кметове, които ГЕРБ да издигне за София, Пловдив и Бургас (“Коментарът на Господарите”)

Бритни Спиърс не помни да е присъствала на сватбата си (снимки)

Своята изповед певицата направи в Инстаграм, само че впоследствие бързо я изтри от платформата. Очевидно е осъзнала как би могла да бъде приета тя от нейните над четиридесет и един милиона последователи, предава "Page Six", информацията цитира Дир. Въпреки това, медията успя не само да види думите ѝ, но и да ги разпространи.

Признание

"Омъжих се тази година, но не съм сигурна, че присъствах на церемонията, защото от три години насам нямам ясно съзнание."

Това написа в поста си носителката на редица отличия "Грами", която през миналия ноември се освободи от попечителството на своя баща.

"Спомням си, че по-късно на тържеството всички говореха. Но не и аз, защото не можех да си поема въздух. Тялото ми бе сковано и не бях в състояние да водя разговор."

Даже Бритни признава, че отдавна е изпитвала проблеми с дишането, който за щастие отскоро са останали в миналото. "Сега вече съм добре", завършва блондинката.

Ново 20

След като заличи публикацията си, на нейно място музикалната звезда сподели друга, с която издаде, че е била разделена с партньора си през последния месец. Причината: той е отсъствал от дома им по работен ангажимент.

"Трябваше да се върне до една седмица, но се наложи да отсъства в продължение на четири. Беше много трудно, но сега вече си е вкъщи!", гласи посланието ѝ. То е към кратко видео, на което Асгари удря боксова круша във фитнес залата на имението им.

Откровението на изпълнителката, превърнала се в една от емблемите на поп културата, дойде почти шест месеца след като с фитнес инструкторът минаха под венчилото. Двойката сключи брак в пределите на своя имот. А списъкът с гости, пред чиито очи се врекоха един на друг, включваше имена като Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Селена Гомес, Донатела Версаче и др.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.