Сигнализирай!

Лудница по улиците на Буенос Айрес (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.12.2022 г.
28
0

Световната титла за Лео Меси и Аржентина очаквано предизвика истинска истерия по улиците на големите аржентински градове. В Буенос Айрес тълпи от стотици хиляди души празнуваха заедно вдигането на трета планетарна корона от "гаучосите".

Снимка: Twitter

Най-чистата форма на радост бе заснета от дронове и камери и дори обикновен телефон можеше да усети момента, в който Гонсало Монтиел отбеляза победната дузпа. Синьо-бялото море отпразнува подобаващо трофея, за който Аржентина чака 36 години.

https://twitter.com/TSN_Sports/status/1604539362967814145

Според някои източници по улиците на аржентинската столица е имало един милион души. Аржентинците бяха и значително по-силно представени и по трибуните на стадион Лусаил. Там подкрепата им бе осезаема, въпреки думите на Дидие Дешан преди началото на финала, че "подкрепата на феновете не печели мачове".

https://twitter.com/FOXSoccer/status/1604538272818122753

Абсолютен трилър определи новия Световен шампион! (видео)

Най-вероятно празненствата в Аржентина тепърва започват. В момента на спечелването на титлата часът е бил едва около 14:00 следобед. Нощните шествия вероятно ще създадат и главоболия на полицията, но всичко ще бъде преглътнато в името на великия успех.

Видео: SkySports

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.