Сигнализирай!

Майката на единия от непълнолетните убийци от Гъмзово проговори (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.01.2023 г.
39
0

Майката на единия от непълнолетните убийци от Гъмзово проговори:

„Викнали са, излезнал е и викат така: „Смени ми ракията!“ И човекът вика: „Нито пари ще ти дам - ще ти върнем, нито ракия ще ти дам!“ И им скача на бой“, каза пред камерата на NOVA Соня Славчева.

По случая се произнесоха и от прокуратурата:

„Пострадалият е продал алкохол на непълнолетни лица, който алкохол не им е харесал като качество“, каза говорителят на Окръжна прокуратура - Видин.

Деца убиха 59-годишен мъж заради половин шише ракия (видео)

Задържаните четири деца са роднини. Най-малкото от които е на 10 години и е поставено под закрила.

„Признават авторството на деянието, признават, че са го убили. Но отричат умисъл за причиняването на смъртта - под въздействието на алкохол. От ранни зори са почнали, празнувайки рождения ден на единия“, допълниха от прокуратурата.

Жители на видинското село описват извършителите като опасни

„Лоши деца. Пият, пушат, дрогират се, разбиват къщи - лоши момчета. Не ходят на училище. Не можем да кажем добро за тях“, смятат жители на селото.

„Родителите са истинските убийци. Така са възпитали тия деца. Дали е 10-годишен, дали е 15-годишен, дали е 50-годишен, той е убиец и трябва да бъде съден като такъв“, допълва друг съселянин.

Хората от селото искат справедлива присъда за убийците на 59-годишния мъж. Те подготвят и подписка за изселването на фамилиите на задържаните момчета.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.