Сигнализирай!

Хванаха футболист-трафикант със 104 кг. кокаин на летището

Gospodari.com
Gospodari.com
06.01.2023 г.
28
0

Професионален футболист бе задържан на летище Роаси във Франция. Причината - в багажа му бяха открити над 100 кг. наркотични вещества. Става въпрос за национала на Мартиника Жан-Мануел Недра. Той и половинката са били арестувани в последния ден от 2022 г.

Двойката пътувала от Форт-де-Франс. При проверка след пристигането им на Роаси се оказало, че в багажа им има огромно количество кокаин. В багажа на футболиста били открити 53 кг. от наркотичното вещество, а в този на приятелката му - 50,7 кг.

Снимка: iStock

След като първоначално и двамата са били задържани, половинката на Недра е била пусната под домашен адрес. Срещу 29-годишния футболист е образувано досъдебно производство. Информацията бе разпространена от френския всекидневник "Екип".

Жан-Мануел Недра играе в първенството на родината си Мартиника. Освен това той е дългогодишен национален състезател с над 10 години опит. От клуба му "Айлон дьо Ламентен" коментираха кратко пред местни медии ситуацията: "Научихме без да знаем степента на замесеност, че наш футболист е арестуван на Роаси за пренасяне на наркотици."

Играч от НФЛ в критично състояние след инфаркт по време на мач (видео)

Новогодишният "подарък" на лошия имитатор на Пабло Ескобар може да бъде до 10 години затвор, ако е действал сам. Може и да достигне и доживотна присъда плюс глоба до 7,5 милиона евро, ако се окаже част от организирана престъпна група.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.