Сигнализирай!

Мъж загина след меле на училищен баскетболен мач (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.02.2023 г.
18
0

Мъж загина след меле на училищен баскетболен мач. Злощастен инцидент помрачи настроението по време на мач между прогимназиални отбори в щата Вермонт, САЩ. 60-годишен мъж падна жертва на насилие по средата на баскетболна среща в град Олбърх. Ръсел Жиру е бил закаран в болница, където е установена смъртта му.

Щатската полиция на Върмонт разследва инцидента. Според официално съобщение, разпространено от нея чрез мрежата на CNN, има индикации, че Жиру е участвал в масово сбиване между зрители на мач между деца в седми и осми клас между местните училища Олбърх и Сейнт Олбанс.

Масов бой в НБА – изгониха петима играчи (видео)

Полицията е пристигнала по сигнал около 19:00 часа местно време. Към момента, в който органите на реда се отзовали на сигнала, боят вече е бил приключил, а някои от участниците си били тръгнали. Официални писма бяха изпратени от всички официални образователни институции. В тях се изказват съболезнования на близките на загиналия, като се настоява на ученици и родители да се напомнят ценностите на образователните институции, като издигане на първо място на семейството, общността и добротата.

Прокуратурата се зае с разследване на инцидента, а полицията издирва всички участници. Според държавното обвинение, органите на реда са иззели записите от охранителните камери в училището и залата на инцидента.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.