Сигнализирай!

Какво е общото между “Мъри“ и “Специалния“?

Gospodari.com
Gospodari.com
12.02.2023 г.
24
0

Какво е общото между Станимир Стоилов и Жозе Моуриньо. Единият води българския "Левски", другият италианския "Рома". Вчера “сините“ записаха 9-ти пореден мач в Първа лига без победа, след като загубиха от “Черно море“ с 0:1.

източник: levski.bg

“Римските вълци“ също не успяха да победят. Те стигнаха само до 1:1 при визитата на “Лече“ в среща от Серия А.

Провал за “Левски” на рестарта на шампионата (видео)

До тук няма много общо, но след края и на двата мача и “Мъри“ и “Специалния“ се оплакаха от лошото състояние на терена, съответно на стадион “Ивайло“ във Велико Търново и стадио “Виа Дел Маре“ в Лече.

източник: twitter

Ето какво каза Стоилов след мача:
 
Днес трудно можехме да говорим за надиграване. На такива терени това е общо взето. Не може да играем такъв футбол. Това, което всички искаха, са доволни – няма да има отлагане на мачовете. Ще играем на ледената пързалка. Може да са щастливи всички. Загубихме най-важните си качества днес – скоростта и комбинативността. Никой не взе добро решение за днешния мач, аз за футбол в тези условия не мога да говоря. Знам, че има страх и омраза към нашия отбор, има много хора“, оплака се Стоилов

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1624420311415259136

А това е оплакването на Жозе Моуриньо:

Теренът обаче бе ужасен, имахме огромни проблеми да правим двойни подавания, топката отскачаше странно, нямаше как да играем качествен футбол на това игрище. Лече е труден съперник, ние имахме своите шансове за гол. Ако бяхме отбелязали второ попадение, това можеше да отвори вратите за още“, каза Моуриньо.

Видео: youtube

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.