Сигнализирай!

Ясен е победителят във втория епизод на благотворителния мини-сезон на "Като две капки вода" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.02.2023 г.
32
0

Ясен е победителят във втория епизод на благотворителния мини-сезон на "Като две капки вода" - Деси Слава и Елена. Те влязоха в образа на магичната Ищар.

23 500 нови месечни дарители подкрепиха УНИЦЕФ на старта на „Като две капки вода за всяко дете“

Втората вечер от специалното издание на любимото шоу беше посветена на каузата на децата, които не могат да говорят, но трябва да получат шанс да общуват и учат. „Глас за всяко дете“ на УНИЦЕФ има за цел да подкрепи директно още 500 деца в България, включително като им осигури и лични средства за комуникация. Още 1,500 учители, специалисти и родители от цялата страна да ползват средствата за допълнителна алтернативна комуникация като безплатното приложение C-board.

Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. С всеки глас зрителите даряват надежда на хиляди деца и техните семейства, както в България, така и в Турция и Сирия. 

Всеки българин, който желае да помогне на нуждаещите се, може да помогне със смс с цифра 5 и буквата на дуета на 1021 с текст UNICEF или на dari.unicef.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.