Сигнализирай!

Обрат по продажбата на Ман "Юнайтед": 4 милиарда не стигат

Gospodari.com
Gospodari.com
27.02.2023 г.
14
0

Обрат по продажбата на Ман "Юнайтед": 4 милиарда не стигат. Това твърди английския вестник Daily Telegraph. Според таблоида настоящите собственици на отбора ще разпратят писма до двамата най-сериозни кандидати, в които ще ги уведомят, че предложените от тях оферти не удовлетворяват финансовите искания на семейство Глейзър.

Image
Джоел и Аврам Глейзър (Снимка: Twitter)

Аврам и Джоел Глейзър искат сума около 5 милиарда паунда, за да се разделят с контролния пакет акции на клуба. Катарският шейх Ал-Тани и сър Джим Радклиф обаче предлагат сума малко над 4 милиарда в британската валута. Това засилва страховете на феновете, че Глейзър всъщност нямат намерение да продадат клуба, а единствено търсят финансово подсилване чрез миноритарни инвестиции.

Хиляди фенове на Нюкасъл заляха Лондон за финала на Купата (видео)

За тези намерения засвидетелства и присъствието на Аврам Глейзър на финала на Купата на Лигата снощи. Той бе спечелен от "червените дяволи" с 2-0 над Нюкасъл "Юнайтед". Това е първи трофей за гранда от Манчестър от пет години насам. Последно той вдигна купата в Лига Европа. Също така бе прекратена най-голямата суша без трофей за отбора от 1988 г. насам. Треньорът Ерик Тен Хаг също коментира присъствието на собственика на трибуните, отбелязвайки, че "фактът, че той е тук, показва ясно намеренията му".

https://twitter.com/OptaJoe/status/1629912434403168256?s=20

Мачът се разви изцяло по вкуса на "червените дяволи". Те поведоха чрез гол на Каземиро в 33-ата минута. Това бе четвърто попадение за бразилския опорен полузащитник в последните 12 мача. В края на мача той се поздрави и с деветата си поредна победа във финал в кариерата си. Въпреки че първоначално бе записан като автогол, вторият гол бе дело на Маркъс Рашфорд. За английския национал това бе седми гол в последните седем мача във всички турнири.

Видео: DIEMAXTRA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.