Сигнализирай!

Чудовищно меле прекрати плейофен мач в Евролигата (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.04.2023 г.
11
0

Чудовищно меле прекрати плейофен мач в Евролигата. Вторият двубой между "Реал" Мадрид и "Партизан" не се доигра, заради масов бой в края на последната четвърт. Напрежението възникна при 15 точки аванс за "гробарите" около 90 секунди преди края на срещата. Това щеше да е втори пореден успех, а следващата седмица серията се мести в Белград.

Скрийншот: MAX Sport

Всичко започна след неспортсменска проява на Серхио Юл от състава на домакините. Юл удари през гърлото Кевин Пънтър от "Партизан" и това провокира американеца. Той скочи в лицето на испанския си съперник, а неговият съотборник Данте Екзъм дотича и изблъска Юл в гръб. В последствие към мелето се присъединиха на практика всички играчи на двата отбора.

Страхотен Везенков поведе “Олимпиакос” към рекорд в плейофите (видео)

Най-грозно бе участието на Гершон Ябуселе от "Реал". Той захвана Екзъм през врата в гръб и го тръшна на земята, предизвиквайки контузия в глезена у австралиеца. Съдиите дълго гледаха ситуацията и накрая стигнаха до заключение, че единствено Руди Фернандес от "Реал" не е участвал в нея. Така те не успяха да излъчат по трима души, колкото минимално може да са на паркета, за да довършат даден мач.

https://twitter.com/BasketNews_com/status/1651690275016699908

Така предстои да видим какви наказания ще бъдат дадени на превърналите се в кечисти елитни баскетболисти. Твърде вероятно е част от лидерите и на двата отбора да бъдат наказани и за следващия мач от серията. Той е във вторник, в Белград, където серията се пренася при резултат 2-0 победи в полза на "Партизан".

Видео: MAX SPORT

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.