Сигнализирай!

Предисторията на "Игрите на глада" с първи трейлър

Gospodari.com
Gospodari.com
28.04.2023 г.
9
0

Предисторията на "Игрите на глада" с първи трейлър.

Lionsgate току-що пусна трейлър за предисторията на "Игрите на глада". Тя носи името „Балада за пойни птици и змии“.

Филмът е базиран на най-новия роман на авторката на „Игрите на глада“ Сюзан Колинс, „Балада за пойни птици и змии“. Сюжетът се развива десетилетия (64 години) преди приключенията на Катнис Евърдийн, пише 9gag. Припомняме, че те бяха увековечени на екрана от Дженифър Лорънс.

Снимат предисторията на “Игрите на глада” с транссексуалната актриса Хънтър Шейфър (видео)

Логлайнът на предисторията от Lionsgate гласи:

"Години преди да стане тираничният президент на Панем, 18-годишният Кориолан Сноу (Блайт) е последната надежда за някога гордото си семейство, което е изпаднало в немилост в следвоенния Капитолий. С бързото приближаване на 10-ите годишни Игри на глада, младият Сноу е разтревожен, когато е назначен да наставлява Луси Грей Беърд (Зеглър), момичето от бедния Окръг 12.

Но след като Луси Грей привлича цялото внимание на Панем, като пее предизвикателно по време на церемонията по жътва, Сноу смята, че може да успее да обърне шансовете в тяхна полза. Обединявайки своите инстинкти за показност и новооткрита политическа проницателност, надпреварата на Сноу и Луси с времето за оцеляване в крайна сметка ще разкрие кой е пойна птица и змия."

Във филма участват Том Блайт, Рейчъл Зеглър, Питър Динклидж, Хънтър Шафър, Джош Андрес Ривера, Джейсън Шварцман и Виола Дейвис. Режисьор е Франсис Лорънс.

Лентата ще тръгне по кината на 17 ноември 2023 г.

Видео и стопкадри: Lionsgate Movies

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.