Сигнализирай!

Гешев: Получих послание, че ако не подам оставка, някой ще натисне копчето ENTER (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.05.2023 г.
16
0

Гешев: "Получих послание, че ако не подам оставка, някой ще натисне копчето ENTER. Жалби, пасквили, доноси, статии, компромати - всичко това показва, че може би някой възприема, че аз съм бъг в системата. И този бъг трябва да бъде отстранен, за да може да се краде и да живеем бедно."

Едно обаждане решава всичко (“Коментарът на “Господарите”)

Това каза главният прокурор Иван Гешев.

"Реших твърдо снощи, че си заслужава. Този олигархичен модел, който управлява България, трябва да приключи", заяви още Гешев. Според него ситуацията онагледява държавата, в която живеем. За него е ясно какъв е политическият боклук в Народното събрание, съдейки от изявленията на някои т.нар. политици. Много малко от тях, повечето жени, имат чест и достойнство, сподели обвинител номер едно.

Барселона

"Ще довърша мандата си, независимо от всичко. Получих съобщение от един мой колега прокурор, че му казали да приключи делото "Барселонагейт" до миналия петък. То обаче не може да приключи поради процесуални причини до септември. Аз ще довърша мандата си, защото за мен има само едно значение - българските граждани да имат сигурност и е време да бъде изметен този политически боклук", каза Гешев.

Той ще внесе искане за отстраняването на Борислав Сарафов.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.