Сигнализирай!

Джорджина на Роналдо показа сина им с екип на "Барселона" (снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.05.2023 г.
34
0

Джорджина на Роналдо показа сина им с екип на "Барселона". Медиите по цял свят се питат дали португалската звезда знае за това и одобрени.

Кристиано Роналдо е една от големите легенди на "Реал" (Мадрид), пише sportlive. Португалската суперзвезда пристигна в испанската столица на 6 юли 2009 г., където остана девет сезона. За това време спечели две Суперкупи на Испания, две Купи на Краля, две Ла Лиги, две Суперкупи на УЕФА, три Световни клубни първенства и четири Шампионски лиги.

Българин спечели световната купа по кикбокс в Турция (снимка)

https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1659926413707730947

Това обаче не е достатъчно за сина му Матео. Последните снимки, публикувани от Джорджина Родригес в нейния акаунт в Instagram, ни дават ясна представа. Приятелката на Кристиано има 49 млн. последователи. Тя сподели история, в която Алана Мартина, Ева и Матео са забелязани да правят хореографски танц на един от диваните в семейния дом. Засега нищо необичайно.

Това, което е наистина изненадващо за много зрители обаче, е, че най-малкият от синовете на футболиста носи пълната екипировка на вечния съперник на Реал Мадрид: Барселона. Дали обаче Роналдо е одобрил въпросната снимка не е ясно. По-рано пък се появи информация, че един от най-богатите немци е готов да финансира трансфер на Роналдо в Байерн Мюнхен.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.