Сигнализирай!

Холивуд работи по нов "Терминатор", вдъхновен от изкуствения интелект

Gospodari.com
Gospodari.com
29.05.2023 г.
77
0

Холивуд работи по нов "Терминатор", вдъхновен от изкуствения интелект. Известният режисьор Джеймс Камерън разкри, че проектът е негов. Той твори сценарий за следващата част на култовия филм.

Скалата иска да купи английски футболен клуб?

Камерън, който създаде франчайза през 1984 г., казва, че има някои въпроси относно нововъзникващите технологии. Той иска да разбере на къде ще тръгнат те. И за момента не бърза.

По време на събитието Dell Technologies World 2023 тази седмица Камерън заяви, че „задържа завършването на сценария, докато посоката на изкуствения интелект не стане по-ясна“.

Последният

Последната част „Терминатор: Мрачна съдба“ се провали абсолютно в боксофиса през 2019 г. Така че Камерън явно търси ново начало. А задълбаването в някои реални вдъхновения, свързани с възхода на технологиите на изкуствения интелект, вероятно може да се превърне в завладяващ блокбъстър.

Камерън ще трябва да бръкне дълбоко, за да намери някакво вдъхновение. Защото това главният герой да разговаря на компютър чрез ИИ асистент не е точно завладяваща филмова магия.

Що се отнася до самата легенда Арнолд Шварценегер, повече от вероятно е той да не се завърне.

Франчайзът не е завършен. Аз съм приключил. Получих ясно и силно послание, че светът иска да продължи напред с различна тема, когато става въпрос за "Терминатор".

Източник: Калдата

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.