Сигнализирай!

Джони Деп се снима с фенове... в София

Gospodari.com
Gospodari.com
12.06.2023 г.
24
0

Джони Деп се снима с фенове... в София!

Холивудската звезда пристигна снощи в столицата. Той е тук за предстоящия му концерт със супергрупата Hollywood Vampires (в която са още Алис Купър и Джо Пери). Деп беше посрещнат топло от почитатели още на летището, предаде bTV.

Концертът е тази вечер в столичната зала "Арена София", но по думите на организаторите билети почти не са останали.

Часове след пристигането си актьорът беше забелязан да се разхожда по централни софийски улици. Музикантът преживя лека травма наскоро, но това не му попречи да пристигне за шоуто си в София.

Алис Купър Джони Деп и Джо Пери създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. По традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, Дейвид Бауи и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум Rise (2019), който включва синглите Heroes, The Boogieman Surprise и Who’s Laughing Now.

Джони Деп: Нямам нужда от Холивуд

Американската супергрупа е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те години на миналия век. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Кийт Мун (The Who) и Мики Доленц (The Monkees).

Hollywood Vampires има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Пол Маккартни (The Beatles), Слаш (Guns N' Roses) и Брайън Джонсън (AC/DC).

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.