Сигнализирай!

2 часа никой не помогна на катастрофирала жена - кикбоксьори се отзоваха

Gospodari.com
Gospodari.com
20.06.2023 г.
24
0

2 часа никой не помогна на катастрофирала жена - кикбоксьори се отзоваха. Добрата новина днес е за шампиони по кикбокс, които оказаха първа помощ на жена, катастрофирала на магистралата. Два часа никой друг не е спрял да ѝ помогне. bTV разказва кои са спортистите, които се отзоваха.

“Миналата седмица, докато карам по магистралата с около 130 км/ч ми гръмна гумата. Горе-долу успях да овладея колата и се озовах в най-дясна лента. Никой не спря, освен да бибиткат“, разказва Джулия Йорданова, която попада в ситуацията на пътя. Тя допълни, че около два часа е седяла на магистралата, без някой да спре.

Снимка: bTV

„Момчетата минаха и спряха на секундата и ме попитаха „Добре ли си, имаш ли нужда от нещо“, разказва Джулия Йорданова. Те сменят гумата ѝ, а на бензиностанция проверяват и останалите гуми.

Преди дни отзовалите се състезатели са спечелили 28 златни, 28 сребърни и 33 бронзови медала в Будапеща.

Българин спечели световната купа по кикбокс в Турция (снимка)

„Видяхме блъсната кола на аварийни. Огледахме колата, видяхме, че ходовата част е добре, сменихме гумата“, обясни националният селекционер по кикбокс Владимир Вълев.

Петър Петров, който е помощник на националния селекционер по кикбокс допълни, че не само е важно да си добър състезател, но преди всичко и добър човек.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.