Сигнализирай!

Американец изнасилил 16 деца, за които е бил нает да се грижи

Gospodari.com
Gospodari.com
05.10.2023 г.
6
0

34-годишен американец изнасилил 16 деца на възраст от 2 до 12 години, за които е бил нает да се грижи, съобщават властите в Калифорния, цитирани от bTV. Той има и заснет материал от сексуално насилие на друго момче, казаха прокурорите.

Матю Антонио Закжевски беше арестуван през май 2019 г., след като двойка каза на полицията в Лагуна Бийч, че е докосвал сина им на неподходящо място. 

Идентифицирани са още предполагаеми жертви. Така Закжевски е обвинен в 34 престъпления, включително развратни и похотливи действия с непълнолетни лица.

„Тези деца са били принудени да понесат невъобразим терор в резултат на окончателното предателство от детегледа“. Това обяви окръжният прокурор Тод Спицър в изявление.

"Родителите им са си мислели, че наемат доверен детегледач за децата си, докато отиват на семейни ваканции, вечерни срещи. Вместо това те несъзнателно са позволили на чудовище да влезе в домовете им и да се изгаври с невинните им деца по най-подлия начин", добавя Спицър.

За да привчеле клиенти Закжевски е рекламирал себе си в сайтове за грижи за деца. Той представял себе си като усмихнат и сертифицитан детегледач. 

„В осми клас открих каква радост е да работя с деца и да оказвам положително влияние върху живота им чрез „Buddy Program“ в моето училище. Сега предлагам пълно обслужване“, пише Закжевски.

Той може да бъде осъден на 690 години затвор. Закжевски ще се изправи пред съда на 17 ноември.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.