Сигнализирай!

Всички им се подиграват, а те се превърнаха в герои (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
25.10.2023 г.
22
0

"Манчестър Юнайтед" записа първа победа в Шампионската лига този сезон. "Червените дяволи" победиха много трудно с минималното 1:0 "ФК Копенхаген".

(AP Photo/Dave Thompson)

В герой за Юнайтед се превърнаха двама играчи, които отнасят най-много подигравки и иронични коментари за тяхното представяне. Става въпрос за Хари Магуайър и Андре Онана. Защитникът е обект на постоянни нападки за своето представяне от страна на феновете, но в този двубой отбеляза единствения гол в мача и зарадва пълния "Олд Трафорд."

(AP Photo/Dave Thompson)

Камерунският вратар също с някои свой намеси този сезон си заслужи подигравките, но пък срещу датчаните показа класа. Онана спаси дузпа в 97-ата минута и по този начин запази трите точки за "Манчестър Юнайтед". Преди началото на срещата по почетена паметта на починалия сър Боби Чарлтън.

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1716929185783128157

В другите по-интересни срещи от снощи, "Реал Мадрид" записа трета поредна победа. Този път "Кралския клуб" надделя с 2:1 като гост на "Спортинг Брага".

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1716925825420066837

"Арсенал" победи "Севиля" със същия резултат на "Рамон Санчес Писхуан". "Байерн Мюнхен" пък се измъкна с три точки при тежкото гостуване в Истанбул на "Галатасарай". Баварците победиха с 3:1.

Майката на Хари Магуайър защити сина си

Видео: maxsport

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.