Сигнализирай!

Дядо нападна полицаи при проверка, докато 11-годишният му внук шофира (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.01.2024 г.
7
0

Дядо нападна полицаи при проверка, докато 11-годишният му внук шофира по път в Първомай, съобщава bTV. Случаят е от сряда по обяд. Възрастният роднина на детето бил на предната седалка, когато полицаи ги спират за рутинна проверка. Той обаче реагира остро и се нахвърля с обиди и заплахи срещу служителите на реда.

„Автопатрул при рутинна проверка засича автомобил, който е управляван от малолетно лице. На предната седалка до шофьора е бил роднина на детето на видима възраст около 55 години. Започва се проверка на автомобила и на документите. Първоначално пълнолетното лице отказва да даде документите, но в последствие ги дава“, каза началникът на Охранителна полиция в РУ-Първомай Жельо Парушев.

Той обясни, че органите на реда са обяснили на мъжа, че е извършил административно нарушение, за което се предвижда административно наказание и дерегистрация на колата. „Лицето проявява агресия, излиза от автомобила и започва да дърпа документите от служителите на реда. Започва да заплашва служителите, че ще бъдат уволнени. Имало е опит за посягане към единия служител, опитал се е да го удари“, добави Парушев.

Коментарът на "Господарите"

Чуден пример дава въпросният дядо на детето! Не стига ли, че му позволява да управлява автомобил без да е правоспособно, ами и проявява агресия към хората, отговорни за спазването на законите. Много от вас ще кажат - е, какво толкова, всички сме шофирали преди да вземем книжка. Ами не - не е нормално деца да са зад волана на автомобили. Още по-ненормално е с ясното съзнание, че си в нарушение, да нападаш полицаи.

Развитие по случая с 11-годишното дете, шофирало по Околовръстното със 146 км/ч

Надяваме се детето да възприеме случилото се като пример какво НЕ трябва да прави. А именно - НЕ трябва да шофира без книжка, НЕ трябва да проявява агресия и НЕ трябва да вярва, че подобно поведение ще се толерира!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.