Сигнализирай!

Бебе Йода се насочва към големия екран в новия филм от "Междузвездни войни"

Gospodari.com
Gospodari.com
10.01.2024 г.
18
0

Бебе Йода се насочва към големия екран в новия филм от "Междузвездни войни". Следващо приключение ще пренесе в киносалоните изключително популярното Бебе Йода, което досега зрителите гледаха само на малкия екран в хитовия сериал "Мандалорианецът". Снимките на първия пълнометражен филм, вдъхновен от поредицата, ще започнат тази година, съобщиха от "Лукасфилм".

Снимка: стопкадър/видео

Главният герой - ловецът на глави Дин Джарин, наричан Мандалорианецът, и неговият спътник Грогу, добил популярност като Бебето Йода, дебютираха на малкия екран през 2019 г., пише NOVA.

Новият филм от франчайза "Междузвездни войни", озаглавен "Мандалорианецът и Грогу", ще бъде режисиран от създателя на хитовата поредица Джон Фавро.

"Перспективата да пренесем Мандалорианеца и Грогу на големия екран е изключително вълнуваща", каза Фавро в изявление.

https://twitter.com/people/status/1744865655491366925

От "Дисни" не съобщават официална премиерна дата за филма. Очаква се актьорът Педро Паскал, който играе Мандалорианеца, да се завърне в ролята.

https://www.youtube.com/watch?v=JeenIuagu9M

Компанията спря производството на нови филми от вселената на "Междузвездни войни" и се отказа от няколко проекта, тъй като се опитваше да измисли нова стратегия за франчайза - един от най-големите за компанията. Последният филм от поредицата "Междузвездни войни", "Възходът на Скайуокър", излезе на екран през 2019 г. и събра близо 1,1 милиарда долара по света. Оттогава бяха обявени няколко продукции, без да има индикации дали те действително ще бъдат реализирани.

В календара на компанията следващият филм от вселената на "Междузвездни войни" е насрочен за май 2026 г.

3D анимация сравнява най-бързите превозни средства в сагата “Междузвездни войни” (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.