Сигнализирай!

Христо Крушарски: Конгресът да е на 1 юни, всички сме детска градина (аудио)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.01.2024 г.
15
0

Христо Крушарски: Конгресът да е на 1 юни, всички сме детска градина. Това заяви пред bTV кандидатът за президент на БФС.

"В момента виждаме нормални процедури. Трябва всичко да си мине по реда, да се свика конгрес и - каквото сабя покаже. Дайте да вършим работа, да се готвим за конгрес и всеки да си покаже програмата, за да преценят хората кой ще свърши работа. Като кучетата сме - нито ядем кокала, нито го даваме на другите и само лаем", коментира Крушарски.

Собственикът на Локомотив Пловдив предложи нова дата за конгреса на Бъларския футболен съюз, която да отива повече на кандидатите за президент.

Детска градина "БФС"

"Какво е значението дали ще е на 15 март? Важното е да има добре подготвен конгрес. Какъв е проблемът, ако е на 1 юни? Всички сме детска градина, така че ще пасва най-много", с насмешка каза той.

Според Крушарски новият президент трябва да е ръководил поне пет човека през живота си.

"Ще продължа традицията на Батето (Иван Славков), който беше обигран управител. Доказал го е не само в България, но и в световен мащаб. От 20 години до него съм научил доста неща и ще ги използвам за моята дейност в спортното поприще", заяви той.

Междрувременно между опонентите за престола на Българския футболен съюз текат яростни "битки". Валят лъжи и хвърчат жалби. Засега петима души са обявили своите кандидатури за президент на БФС. Това са Димитър Бербатов, Христо Крушарски, Георги Градев, Илиян Стоянов и Манол Иванов.

Търговският регистър отказа да впише новия президент на БФС

Бербатов алармира: Конгрес на БФС няма да има

Официално: Борислав Михайлов вече не е президент на БФС

Проверка показва дали Йордан Лечков е излъгал за решението на Изпълкома на БФС

Бербатов иска прозрачно провеждане на конгреса на БФС (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.