Сигнализирай!

10 000 лева месечно губи Столична община заради полицейско управление (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.01.2024 г.
32
0

10 000 лева месечно губи Столична община заради Второ полицейско управление, където конфискувани коли се паркират по улица, част от "Зелената зона" на града. Повече за абсурда разказва репортаж на bTV. В това време хората от квартала си плащат абонамент, но няма места за паркиране.

Чашата на търпението им прелива, когато и инвалидното място също е заето от иззет автомобил.

„Спорният автомобил беше преместен вчера следобед, когато се обадихме в телевизията. Изненадващо те взеха адекватно решение и дори предложиха да направим репортаж за ситуацията в квартала, която е ужасяваща. Улицата е пълна с около 40-45 коли без регистрация, както и около 20 служебни автомобила на районното“, твърди Красимир Ценев.

Той е категоричен, че колите без регистрация са паркирани на места, за които хората си плащат. И допълва, че това ощетява столицата с около 400 лв. на ден, което е 10 000 лв. на месец.

„Майка ми е на 85 години със счупен таз. Исках да я изведа вчера, когато времето беше хубаво. Когато дойдох се оказа, че автомобил без номера е паркиран на инвалидното място, което преля чашата на търпението ми. Опитах се да вляза в контакт с полицията, но ударих на камък“, каза още Красимир Ценев.

Коментарът на "Господарите"

Още ли се чудите дали не живеем в държава на абсурдите? Държавна институция извършва нарушения, заемайки паркоместа на общинската администрация, от което губим всички като данъкоплатци. Крайно време е МВР да си осигури паркинги за конфискувани коли - все пак не за пръв път се оказва, че се използва обществена инфраструктура, което тормози невинните граждани в района. Надяваме се скоро да се намери решение на проблема!

Сигнализирайте ни за подобни абсурди на gospodari.com.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.