Сигнализирай!

Ето кога Кубрат Пулев ще се бие за световната титла (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.02.2024 г.
11
0

Ето кога Кубрат Пулев ще се бие за световната титла - на 30 март в "Арена София". Бившият претендент за световна титла в професионалния бокс потвърди официално, че ще се боксира с Махмуд Чар на тази дата.

Системата VAR ще дебютира в шампионски мач в бокса

В галавечерта ще участва и Тервел Пулев, чийто съперник все още не е обявен. Кобрата също говори за предстоящото събитие. "Ще се изправя срещу много сериозен противник, който също има много опит като мен. Той има немалко срещи. Тежки битки, през които той е минал. Подхождам с абсолютен респект и уважение в тренировъчния процес, бъдете сигурни, че ще изляза в супер форма и вече каквото Господ е отредил. Аз ще дам всичко от себе си, за да постигна тази победа и да направим България световен шампион по бокс". Това обяви Кубрат Пулев при официалното обявяване на битката.

снимка: GONG

На пресконференцията присъства и представител на Световната боксова асоциация - Марияна Борисова. Тя сподели, че пред победителя от сблъсъка Чар-Пулев има "страхотни хоризонти" в тежката категория, свързани с победителите в битктите Антъни Джошуа - Франсис Нгану (8-и март), Александър Усик - Тайсън Фюри (18-и май).

Видео: GONG

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.