Сигнализирай!

Кубрат Пулев с нов треньор за мача с Чар

Gospodari.com
Gospodari.com
07.03.2024 г.
9
0

Кубрат Пулев с нов треньор за мача с Чар. Германското издание Bild обяви грандиозната новина, че в щаба на родната звезда се завръща дългогодишният му треньор Ули Вагнер.

„Това е завръщането на годината! Вегнер ще се грижи за последната фаза на подготовката на Пулев и ще седи край ринга по време на битката срещу Чар“, пишат от изданието.

Вагнер бе в щаба на Кобрата и за сблъсъка му срещу Антъни Джошуа през 2020 година. Именно след този мач реномираният треньор реши да се оттегли.

Ето кога Кубрат Пулев ще се бие за световната титла (видео)

Снимка: Минко Чернев/Архив БТА

Голямата новина за най-добрия ни боксьор идва само дни преди сблъсъка му с Махмуд Чар. Боксовият двубой в тежка категория при професионалистите ще се състои в "Арена София" на 30 март. Мачът е за "регулярната" световна титла на Световната боксова асоциация (WBA). Този шампионски пояс беше въведен наскоро от WBA и позволява да има повече от един световен шампион.

Тервел Пулев за мача на Кубрат за световната титла и шансовете му срещу Чар (видео)

"В момента работата на място не е възможна за мен. Но ще се грижа за Кубрат във фазата на стабилизиране десет дни преди двубоя. Това е много важен момент от подготовката. При всеки спортист е различно. Някои се нуждаят от още тренировки, други от време за регенериране на мускулите. Трябва много опит в този момент", коментира Вагнер пред германското идание.

В момента украинецът Олександър Усик държи титлата на WBA, която ще заложи в предстоящия обединителен мач с британеца Тайсън Фюри. 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.