Сигнализирай!

Майката и съпругата на Нотариуса обявиха, че не се работи по разследването за разстрела му (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.03.2024 г.
15
0

Майката и съпругата на Нотариуса обявиха, че не се работи по разследването за разстрела му. Близките на убития Мартин Божанов заявиха пред медии, че той не е нито измамник, нито се е занимавал с незаконна дейност. Мартин Божанов, с прякор Нотариуса, беше застрелян на 31 януари в столичния квартал "Горна Баня".

Стойка Манерс разказа, че синът ѝ е имал законен бизнес и все още няма обяснение каква е причината за неговия разстрел. С твърденията, че съпругът ѝ се е занимавал с измами, не се съгласи и Гергана Божанова, която бе в сградата на районния съд с малката си дъщеря.

Той е баща на две деца. Детето ми е на четири години, а другото ми е в количката. Кой го уби? Кой уби бащата на децата ми? Интересува ли се обществото от това? Знаете ли цялото семейство в какво състояние е? Защо обществото се занимава с тези неща, а не с това, че убиха баща на две деца в жилищен комплекс“, попита Гергана Божанова, съпругата на Мартин Божанов.

Снимка: Владимир Шоков/БТА

Стойка Манерс каза, че дълги години не е живяла в България. Според нея убийство му не е случайно, информира bTV.

Аз не живеех в България 31 години. Върнах се в България, след като се пенсионирах. Това убийство не е случайно. Нито имена, нито ЕГН е сменял. Синът ми има два магазина, има един ресторант, който не е отворен. Има ли държава, спазват ли се законите? Не очаквам истината да излезе наяве, защото може би нямат интерес“, каза пред журналисти майката на Мартин Божанов – Стойка Манерс.

Снимка: Владимир Шоков/БТА

И изведнъж всички, познавали Нотариуса, загубиха паметта си

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.