Сигнализирай!

Дебора: Не съм се качила пияна, просто организмът ми бавно разгражда алкохола (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
25.04.2024 г.
64
0

Дебора: Не съм се качила пияна, просто организмът ми бавно разгражда алкохола. Това заяви фолк певицата в ефира на bTV.

Тя беше хваната да шофира с 2,9 промила алкохол на 9 април. Това беше установено след като Дебора Иванова предизвика катастрофа на бул. „Черни връх“ в София. Кръвната проба потвърди същото количество алкохол в кръвта.

"Количеството, което показа и дрегерът, и кръвната проба според мен не е реално“, заяви певицата.

Тя обясни, че вечерта преди да катастрофира, е имала гости и е пила около 5 чаши вино до късно, спала е около 5-6 часа. Сутринта не се е чувствала замаяна, а изморена. Все пак се качила зад волана

„От 4 месеца пия лекарства срещу паник атаки и лекарства за епилептични пристъпи, които действат на паник атаките. Вечерта след алкохола пих и доста силно приспивателно, което пия вече четвърти месец. Зная, че не се приема с алкохол, но по инерция го изпих“, допълни към обясненията фолк певицата.

"Никога не съм си позволявала да се кача пияна зад волана, да застрашавам нечий човешки живот, камо ли на дете. Аз също съм родител, имам 5-годишен син“, заяви тя в своя защита.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и „глоба“ от 200 до 1000 лв. Колата на 33-годишната фолк певица е отнета.

Фолк певицата заяви, че много съжалява за случая и не се оправдава.

Коментарът на "Господарите"

След като изреди няколко опрaвдания, Дебора заяви, че не е дошла да се оправдава и поема вината за случилото се. За пореден път тя заяви, че не се е качвала НИКОГА пияна зад волана. Интересно как две различни експертизи показват точно това.

Това, че многократно заяви, че съжалява за случилото се, не поправя нищо. За щастие при предизвиканата от нея катастрофа няма пострадали, но ако имаше?

Качвайки се в нетрезво състояние зад волана, човек няма ясна преценка и не осъзнава, че застрашава животи. Затова е крайно недопустимо подобно поведение!

Вместо да се оправдава в национален ефир, нека Дебора покаже, че си е взела поука! Публични личности като нея трябва да са за пример, а за съжаление в България е доказано точно обратното...

Пияна попфолк певица катастрофира в София

Хванаха Диона дрогирана зад волана

Хванаха “Мис Силикон” да шофира дрогирана

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.