Сигнализирай!

60-годишна жена стана най-възрастната претендентка за "Мис Аржентина"

Gospodari.com
Gospodari.com
01.05.2024 г.
62
0

60-годишна жена стана най-възрастната претендентка за "Мис Аржентина". Алехандра Мариса Родригес, която е адвокат и журналист, спечели титлата „Мис Буенос Айрес” и се класира за по-мащабния конкурсаза красота „Мис Аржентина”.

Красавицата стана звезда в социалните мрежи, където потребителите наричат ​​постижението ѝ „просто нереално“.

По време на състезанието за „Мис Буенос Айрес” тя споделя, че тренира три пъти седмично, периодично гладува, опитва се да се храни здравословно и също така използва висококачествени кремове за кожа.

Организаторите на конкурса променили регламента, който органичавал възрастово кандидатките. Доскоро само жени до 28-годишна възраст можело да се включат в надпреварата, но такова изискване вече няма.

За първи път жена от Саудитска Арабия ще участва в “Мис Вселена”

„Горда съм, че спечелих титлата. Искам да покажа на всички жени, че красотата няма възраст, и че можем да преодолеем бариерите. Тренирах много, работих върху самочувствието си и подобрих уменията си, за да покажа, че жените нямат граници на възможностите“, заяви красавицата от сцената.

Така Родригес стана и най-възрастната претендентка за титлата "Мис Вселена". Тя споделя, че мечтата ѝ е да спечели конкурса.

Видео: NOVA

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.