Сигнализирай!

Участничка във "ВИП Брадър" избухна срещу Алек от "Ергенът" заради срамния финал (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.05.2024 г.
13
0

Участничка във "ВИП Брадър" избухна срещу Алек от "Ергенът" заради срамния финал. Острият коментар във социалната мрежа Фейсбук е на Мариела Нордел.

Публикуваме го без редакторска намеса:

"Доста нагличко интервю на #Ергенът в #предиобед!

Въпреки, че няколко пъти ергенчето изрази бейско пренебрежение към раята и как не го интересувало мнението на публиката, да му напомня, че точно зрителите му заработиха тлъстия хонорар! Та, щом се е хванал на медийното хоро, ще играе до край!

Като медиен специалист оценявам интервюто му тази сутрин като провал. Обикновено на жените се дава съвет "бъди красива и мълчи", но в случая тук важи "докато си отвори устата, подозирахме, че е тъп, но щом заговори, вече не се съмняваме".

Ергенчето направи няколко мечешки услуги и на благодетеля си Радо и на цялата гилдия от риалити формати. То, горкото, без да иска, тази сутрин, открито изплю, че всичко е нагласено, предварително договорено и то е успяло, "да вземе най-добрите за себе си условия". Оправдаваше се постоянно с дежурното "на никого не съм давал празни обещания", което не е истина, защото три месеца предъвкваше с кого и как си и с кого не си представя живота.

Доказа, че всичките нескопосно изрецитирани от него високомудрени фрази, са му продиктувани от сценаристите в слушалката, защото на живо ръси само глупости и гледа лошо.

Ако наистина иска до края на живота си да е Алек Младенов, а не Алек ергейчето, единственият начин е да прекрати всяко общение с медиите и да остави шумотевицата да се разсее от самосебе си.

Всяко ергейчене за три дни!"

Финалът

Този сезон на „Ергенът“ определено беше различен – просто избраница нямаше. Наблюдавахме “Ергенът беглец”. Двете финалистки останаха сами да чакат Алекс, но той не се появи. А това не е никак хумористично.

Вие сте перфектни, аз не съм“, каза Алек във видеообръщение към Магдалена и Надежда.

Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решениеТрябваше вероятно да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата, но не събрах кураж. Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите…“, допълни той.

Дали решението му е свързано с категорично изразеното мнение на майка му, или наистина не може да избере с коя от двете дами да продължи живота си – преценете сами.

Не сме очаквали друго, след като гаф на bTV издаде финала на предаването. Часове преди най-очаквания финал на предаване в българския ефир, от телевизията публикуваха ексклузивни кадри от рубриката им с коментари зад кадър.

Предизвестен финал: Ето как завърши този сезон на “Ергенът” (видео)

Гаф на bTV издаде финала на “Ергенът” (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.