Сигнализирай!

От ПП-ДБ-СС отново настояват за оставката на избягалия от ПТП Благовест Георгиев (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.06.2024 г.
12
0

От ПП-ДБ-СС отново настояват за оставката на избягалия от ПТП Благовест Георгиев. Днес на заседанието на Столичния общински съвет от групата заявиха, че искат той незабавно да напусне поста си.

Изявлението направи председателят на групата на ПП-ДБ-СС в СОС Борис Бонев, малко след като Георгиев изложи официалната си позиципя за случката. По думите му Благовест Георгиев няма място в тази институция.

Общинският съветник Благовест Георгиев, който избяга от ПТП, ще бъде изключен от групата си и всички комисии

ПП поиска оставката на задържания Благовест Георгиев, избягал от катастрофа и отказал тест с дрегер

Днес Благовест Георгиев заяви при журналисти, че не е избягал от местопроизшествието след пътния инцидент през април. Позицията на МВР обаче беше различна тогава. След катастрофата през април стана ясно, че виновният водач е избягал от местопроизшествието на улиците „Драган Цанков“ и „Кирил Видински“. По-късно се установи, че 43-годишният отговорен шофьор е именно Георгиев.

Той отказа да даде проба за алкохол и нарктоици пред органите на реда.

Видео: "Дневник"

Коментарът на "Господарите"

Крайно време е Георгиев да напусне поста си! Неговото безотговорно и неморално поведение няма място в столичната управа! Какъв пример дава тази обществена личност на гражданите?

През 2007 г. общинският съветник отново отказал да бъде тестван. Десет години по-късно заради 0,8 промила алкохол в кръвта му отнемат книжката за 8 месеца и му налагат глоба от 700 лв. Как тогава е станал част от Комисията по безопасност на движението към Столичния общински съвет?

Не трябва да си затваряме очите и да толерираме подобно поведение. Настояваме Благовест Георгиев да понесе всички законови последствия, не само да напусне Столичния общински съвет!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.