Сигнализирай!

Когато дори от собствената ти партия не те искат: "Величие" призова Марков да се оттегли

Gospodari.com
Gospodari.com
04.07.2024 г.
8
0

Когато дори от собствената ти партия не те искат: "Величие" призова Марков да се оттегли. От централният съвет на политическата формация публикуваха на официалния си сайт позиция, в която призовават Николай Марков да освободи поста на председател, а Виктория Василева доброволно да се откаже от поста заместник-председател на Народното събрание. 

От съобщението на сайта става ясно, че Централният съвет на „Величие” се е събрал извънредно „във връзка със създалата се сложна политическа ситуация в парламентарната група на партията”.

Снимка: Владимир Шоков/БТА (ЕВ)

Марков си призна всичко: Няма пари за кафе, няма партия, а Михайлов е със семпъл ум (видео)

Партията подчертава, че категорично се разграничава от действията и думите на народните представители Николай Марков и Виктория Василев.

„Призоваваме останалите народни представители в парламентарната ни група също да се разграничат и да излъчат нов председател и нов заместник председател на парламента от квотата на „Величие”, пише още в съобщението.

Действията и изказванията на лидерът на "Величие" провокираха дори собствените му хора да се обърнат срещу друго. Ще проследим дали Николай Марков ще се оттегли доброволно или по-вероятно ще спретне нов цирк...

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.