Сигнализирай!

Мъж се похвали как шофира с 240 км/ч в тунел "Железница" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.07.2024 г.
10
0

Мъж се похвали как шофира с 240 км/ч в тунел "Железница". В социалните мрежи се появи клип, на който ясно се вижда нарушението, разказва NOVA.

Пореден джигит демонстрира “умения”, карайки с близо 130 км/ч по улиците на Пловдив (видео)

При откриването на съоръжението беше съобщено, че вътре ще има над 100 видеокамери. Оказва се обаче, че нито една от тях не засича скорост, а ограничението е 80 км/ч.

„Влиза в тунела с 220-230 км/ч. Към средата се забелязва, че черен джип го изпреварва вътре, но явно с по-ниска скорост, защото на шофьора, който е заснел клипа, му се налага да намали до 180 км/ч. След това пак ускорява до 250 км/ч. При такава скорост много лоши неща могат да се случат. За части от секундата, ако се промени траекторията на автомобила, може да станат тежки катастрофи, с много жертви”, заяви Георги Бързаков от Националната асоциация за квалификация на шофьорите.

снимка: NOVA

При евентуална експлозия целият тунел ще се задими за секунди, обясни още експертът.

Коментарът на "Господарите"

Голяма “смелост” демонстрира поредният кандидат-убиец на пътя, няма що! И поредният абсурден пример за адекватност от страна на държавата - "ще има 100 камери", но кога? Никой не знае. В това време жертвите на пътя се множат и подобни "шофьори" се чувстват безнаказани. Настояваме шофьорът да бъде открит и наказан! Време е да взимаме мерки срещу безотговорното шофиране преди нещо лошо да се е случило!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.