Сигнализирай!

Елтън Джон е с частична загуба на зрението

Gospodari.com
Gospodari.com
04.09.2024 г.
11
0

77-годишният легендарен певец Елтън Джон обяви, че след „тежка инфекция на окото“ е останал с „ограничено зрение в едното око“. Той разкри в Instagram, че лечението на инфекцията ще отнеме изключително дълго време.

През лятото се борих с тежка очна инфекция, която за съжаление ме остави с ограничено зрение в едното око. Лекувам се, но това е изключително бавен процес и ще отнеме известно време, преди зрението да се възстанови. Толкова съм благодарен на отличния екип от лекари и медицински сестри и на семейството ми, които се грижеха толкова добре за мен през последните няколко седмици. Спокойно прекарвам лятото. Възстановявам се у дома, и се чувствам положително от напредъка, който съм постигнал досега.“, написа певецът на своя профил.

Източник: Instagra / EltonJohn

Продадоха пръстен на Фреди Меркюри, подарък от Елтън Джон, за 70 пъти по-голяма стойност

Много звезди, сред които модната дизайнерка Донатела Версаче, радиоводещият Боб Харис и актьорът Лейтън Уилямс, отговориха на публикацията с пожелания за здраве на певеца.

Не бързай да се възстановяваш, Елтън. Ние ще бъдем тук и ще чакаме твоето завръщане, когато си здрав и готов.“, написа Версаче.
Наскоро беше обявено, че европейската премиера на документалния филм „Елтън Джон: Никога не е късно“ ще се състои на тазгодишния филмов фестивал BFI в Лондон.

Елтън Джон е известен с хитове, сред които Saturday Night's Alright for Fighting, I'm Still Standing и Your Song. През 2019 г. той беше изигран от актьора от Kingsman Тарон Егертън във филм за живота му, наречен Rocketman.

Видео: 10 News First

Елтън Джон е с частична загуба на зрението

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.