Сигнализирай!

Рапърът Пи Диди предложи 50 млн. долара за свободата си, но го оставиха зад решетките

Gospodari.com
Gospodari.com
18.09.2024 г.
20
0

Рапърът Пи Диди предложи 50 млн. долара за свободата си, но го оставиха зад решетките. На музиканта и мултимилионер Шон "Диди" Комбс беше отказано освобождаване под гаранция по обвинения в секс трафик и рекет, въпреки неустоимото му за мнозина предложение. А именно - да плати баснословната сума от 50 млн. долара като гаранция, пише Dir.bg.

54-годишната звезда беше арестувана във вторник, след като прелетя до Ню Йорк, за да се види с прокурорите по делото, което е заведено срещу него.

Самият Диди отрича всички твърдения по свой адрес, включващи обвинения, че е принуждавал жертвите си да правят секс помежду си.

Шон Комбс, както е истинското име на музиканта, също така е обвинен, че е проявявал физическо насилие над множество жени, сред които и бившата му половинка Каси Вентура, която той беше заснет да бие жестоко в коридора на хотел.

Видео показва как рапърът Пи Диди рита и влачи бившата си приятелка 

В отчаян опит да остане на свобода, той помолил съда да бъде освободен. Предложил собствения си дом и този на майка си като част от гаранция от 50 милиона долара.

Желанието му е било отхвърлено. Адвокатите му твърдят, че той е бил третиран несправедливо и грубо.

Рапърът Пи Диди предложи 50 млн. долара за свободата си, но го оставиха зад решетките

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.