Сигнализирай!

Жени са измамени за шестцифрени суми от представящи се за Брад Пит мъже

Gospodari.com
Gospodari.com
24.09.2024 г.
43
0

Жени са измамени за шестцифрени суми от представящи се за Брад Пит мъже. Две жени са "ужилени" в Испания за 325 000 евро.

Схема за романтични измами онлайн използва имената на известни актьори (видео)

Гражданската гвардия проведе мащабна операция, при която е арестувала организаторите на схемата, както и няколко сътрудници, които са помогнали за прането на откраднатите пари. Жертвите, внимателно подбрани чрез профилите им в социалните мрежи, вярвали, че имат онлайн връзка с холивудската звезда и не се поколебали да инвестират големи суми пари в предполагаемите му проекти.

снимка: iStock

При операцията, проведена в Алмерия, Малага, Виская, Барселона, Гранада, Мадрид, Уелва и Севиля, полицията е успяла да възстанови 85 000 евро, взети с измама от жертвите.

Коментарът на “Господарите”

Скъпи приятели, измамите зачестиха, а хакерите стават все по-изобретателни в начините си за придобиване на парични средства. Ние от “Господарите” ви съветваме да бъдете внимателни и мнителни, обръщайте внимание дали профилът на любимата ви звезда е верифициран от социалната мрежа със синя значка до името. Тя е сигурен източник, че профилът е официален. Внимавайте!

Жени са измамени за шестцифрени суми от представящи се за Брад Пит мъже

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.