Сигнализирай!

Локо Пд остава без култовия си собственик

Gospodari.com
Gospodari.com
25.09.2024 г.
149
0

Локо Пд остава без култовия си собственик. Христо Крушарски обяви, че напуска Локомотив Пловдив с високо вдигната глава и няма как да се върне в клуба. Това той направи специално пред "Домът на футбола" по DIEMA SPORT, информира Gong.bg.

"Ситуацията в Локомотив Пловдив е доста тежка за мен. Разделям се с нещо, което съм творил 9 години. Никога не съм бил в такава форма за такива действия. Този път чашата на търпението преля. Аз си събирам багажа и си тръгвам от Локомотив с високо вдигната глава", заяви Крушарски.

Собственикът на "черно-белите" сподели и какво го е накарало да вземе това решение:

"Аз доста обиди съм преглътнал преди 4-5 години, но сега малко ми дойде в повече. Едва ли един човек, който налива пари във футбола, трябва да се отнасят някои хора, не всички, защото има и истински фенове, но има и едни, които са като къртиците. Ровят и не се знае къде ще излязат. Това ще доведе може би до много хубав край за Локомотив Пловдив

Всичко дойде от момента, в който започнаха да валят обидите към мен. Аз съм доста търпелив човек, хора като Коце Думенов и това ми го написа и Наков. Няколко човек, те искат да седнат на коня да го яздят, но без да го хранят. Потърпевши ще са децата, футболистите и общността на Локомотив".

Снимка: стопкадър/видео

Христо Крушарски обяви, че чака 5 милиона лева, за да даде клуба:

"Аз тази оферта съм я обявил на предишните сбирки, явно им е къса паметта. Аз им казах, че 1 милион съм дал за базата, 2 ще дадат отгоре и си тръгвам. Тази година съм похарчил 1.8 милиона и сега си търся петте милиона".

"Да му мислят тези които ровят. Тези които искат Крушарски да си тръгне и той си тръгва, той няма да се върне. Аз приключих с Локомотив. Говорих си с Бонев вчера, каза че му е тъжно и жално. Има хора, които ги боли, мен също ме боли. Има стотици лоялни хора към клуба. Тук не става въпрос за Христо Крушарски, а за Локомотив Пловдив", коментира още той.

Сираков: Ако войната между агитките не спре, ще играем дербито без фенове на ЦСКА (видео)

Локо Пд остава без култовия си собственик

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.