Сигнализирай!

Полицията продължава да отнема автомобили, без да осигури място за съхранението им (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.09.2024 г.
187
0

Полицията продължава да отнема автомобили, без да осигури място за съхранението им. Така се окупират паркоместа около много районни управления, както вече сме показвали:

Конфискувани коли заемат и без това недостатъчните паркоместа в столичен квартал (видео)

Днешният случай е от столичния квартал "Дружба", където положението с въпросните автомобили изглежда все по-трагично.

Пред 8-о районно управление в петък сутрин жена разказва пред NOVA, че в четвъртък тротоарът е бил непроходим. „До вчера беше малък ад за всички живущи в квартала. Не само по Коледа се случват чудеса обаче, виждате как изглежда, кварталът ни си е прекрасен и сега е така, както беше преди приетия закон“, посочи Шукадарова.

Кметът на район „Искър“ Ясен Русев подчерта, че преместването на автомобилите се е случило с упоритата работа на районната администрация и полицията. „Това, което се случва пред всички районни управления в София, е наистина недопустимо. Като гражданин винаги съм твърдял, че законът е правилен, но когато лявата ръка не знае какво прави дясната, се получават инфарктни ситуации“, посочи той.

„Нямам представа къде са автомобилите, но са на сигурно място, където ще бъдат пазени“, допълни Русев.

От Столичната община са категорични, че е осигурено финансиране и ще бъде изграден паркинг за отнетите автомобили.

Kрайно време е да се осигури начин за съхранение на тези автомобили без те да заемат обществени паркоместа. Столицата се задъхваше и преди това, а сега вече паркирането е въпрос на оцеляване в истинска джунгла. И това - благодарение на поредния закон, за чието изпълнение родните депутати изобщо не са помислили.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.