Сигнализирай!

Масово тровят животни във великотърновско село (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
11:39 ч.
325
0

Масово тровят животни във великотърновско село. Жители на село Лозен, разположено край град Стражица, от няколко дни намират мъртви животни по улиците на населеното място, разказва NOVA

Сигнал е подаден от Йордан Миланов. „Не знаем какво се случва. Германската общност, която живее в района, е в абсолютен шок. Моля институциите да се самосезират. Подадох сигнал на 112. Казаха ми, че им трябват доказателства и не изпратиха никого да провери”, разказва Миланов. 

Жена от селото, собственик на магазин, подчертава, че отровата, която вероятно се хвърля безразборно, е опасна и за децата. „Има крави, кози, които пасат свободно. Опасно е и за тях. И не се случва за първи път да намираме отровени животни”, подчерта тя.

Коментарът на “Господарите” 

Недоумяваме какъв "човек" може да причини такова зверство на живо същество. Тези "хора" трябва да бъдат поставени под отговорност за гаврата си с невинните животинки. Къде е държавата, която трябва да пази всичките си обитатели?

Защо приютите са пълни, а бездомни животни продължават да скитат гладни? Защо се позволява на хора самосиндикално да решават да отнемат животи по този жесток начин? Убийството си е убийство! Без значение какво живо същество умъртвяваш.

Но какво очакваме в България... Тук се разминаваш със серийни убийства и прояви на насилие над хора, какво остава за милите животинки...Въпросът е докога?! Кога ще имаме Зоополиция, която ще следи за тези жестоки престъпления? 

 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.