Сигнализирай!

Тийнейджъри са пребили зъболекар и са обрали здравната служба край Белоградчик

Gospodari.com
Gospodari.com
13:19 ч.
253
0

Двама тийнейджъри са нахлули в местна здравна служба край Белоградчик, пребили са стоматолог и са откраднали около 500 лев, съобщава bTV.

Във вторник в село Гара Орешец около 4:30 ч. сутринта двама неизвестни разбиват входната врата и проникват с взлом в здравното заведение.
53-годишният стоматолог, който останал да пренощува там, бил ударен с метален предмет в лицето. Нападателите откраднали парите и избягали.

След жесток побой две момчета са в болница в Айтос

Органите на реда са извършили оглед на мястото на престъплението. Малко по-късно през деня по случая са арестувани 18-годишно момче от село Медовница и 16-годишен от село Гара Орешец.

Младежите са заподозрени и в още един грабеж, който се е случил в нощта на 30 септември срещу 1 октомври. Метална каса с документи от пощенската станция в същото село е намерена с разбита ключалка, но от нея не липсвало нищо.

Работата на разследващите продължава под надзора на прокуратурата. В РУ-Белоградчик също е започнато разследване.

Едва на 16 и 18 години, а вече престъпници и арестанти. Най-вероятно в резултат от години на лошо възпитание, лоша компания и липса на модели на подражание.

Много често децата не осъзнават накъде са поели, докато не стане прекалено късно. Надяваме се, че момчетата ще извадят късмет и ще срещнат човек, който ще им помогне и ще ги побутне в правилната посока. Също така се надяваме, че последствията и наказанията за престъплението ще ги стреснат и ще ги накарат да се замислят, докато не се е стигнало до трагичен инцидент.

 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.