Сигнализирай!

Ето кои са съквартирантите в дългоочаквания Big Brother

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
2118
0

Ето кои са съквартирантите в дългоочаквания Big Brother. Хитовото риалити се завърна след 6-годишна пауза в родния ефир. 

Ние от “Господарите” преди месеци ви показахме какви кандидатури бяха подадени за риалитито. Кои обаче са истинските съквартиранти, които ще бъдат в къщата на Big Brother вече стана ясно. Вижте ги: 

Кой вече кандидатства за влизане в “Big Brother” (видео)

Атиджа - родена и живееща в Америка. Завършила счетоводство, но мечтаеща да бъде поп фолк певица. Гордее се с BBL операцията си, чрез която всички мазнини по тялото ѝ са били инжектирани на едно място - дупето ѝ. 

 

Анджела - позната инфлуенсърка, участвала в “Къщата на инфлуенсърите”. Запомнена със скандалите си там, както и провокативните си снимки в OnlyFans. 

 

 

Ники - 23-годишен младеж, с натренирано тяло, представител на мъжете от поп-фолк поколението. Определя се като любител на жените със силикон, хиалуронови устни и големи дупета. 

 

 

Виктор - поетична душа в тяло на бургаска батка. 

 

 

Теодора - бивша художествена гимнастичка, която вече има собствен салон за красота. Определя се като самостоятелна и изключително трудолюбива, а визията ѝ на “кифла” според нея лъже. 

 

Георги - “Джорджи” е певец от ромски произход, който обожава ланците на врата си. 

 

Ивонне - родом от София, но е живяла почти целия си живот в Монако. Определя се като дама от висшето общество, която се е целувала с Енрике Иглесиас и знае тайни за много важни персони.

 

Пламен - бащата на Александра Гърдева, позната от Hell’s Kitchen и Ергенът. От над 30 години живее в Америка, но в България е един от първите DJ-и - DJ Пацо. 

 

Ванеса - “Барбито” на къщата. Родом от Плевен, но живее и има собствен бизнес в София, като ѝ предстои да стане юрист.

 

Радостин - мъжът, който олицетворява нормалността и не знае защо ще бъде в Big Brother. Има собствен ресторант в София. 

Веселка - плюс-сайз модел и инфлуенсър, позната от “Къщата на инфлуенсърите”, в която са били заедно с Анджела. Иска да дава пример и самочувствие на момичетата с наднормено тегло. 

Марио - момче с тежка съдба, изоставено в сиропиталище, но пораснало и превърнало се в духовен човек. Иска да стане свещеник, но за момента пее в църковен хор и е бръснар. Смята, че не е светец, защото има пороци. 

Петър - родом от Враца, но над 20 години живее в Тенерифе. Съжалява, че не е станал професионален футболист, но пък е професионален барман. Той е тайният агент на къщата, който ще изпълнява тайни мисии, дадени му от зрителите. 

Кристи - Актриса, каскадьор, щура и буйна. Мрази глупавите хора и неправдата.

 

 

Косара - рап изпълнителка с псевдоним KOKOLEA, която обаче иска да се развива като татуист. Определя се като темпераментна, избухлива и влизаща в спорове. 

 

Георги - 16-тият участник, избран чрез зрителски вот. Отраснал в бедно семейство, но с амбицията да развие собствен бизнес, който днес го е превърнал в млад милионер. 

 

 

 

Изглежда това ще бъдат съквартирантите на Big Brother 2024. Ние от “Господарите” зорко и внимателно ще следим тяхното съжителство! 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.