Сигнализирай!

Отново отложиха делото за убийството на Евгения

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 3 часа
253
0

Делото за убийството на Евгения Чорбанова, по което са подсъдими съпругът ѝ Орлин Владимиров и неговия баща Пламен, беше отложено за 22 октомври, поради разболял се член на съдебния състав, предава БТА.

Орлин и Пламен Владимирови бяха осъдени на първа инстанция на доживотен затвор. Присъдата обаче беше обжалвана и сега делото се разглежда от Апелативния съд – София.
Днес по делото трябваше да бъде разгледана назначена експертиза, която има за цел да установи механизма на убийството и причините за смъртта на жената. Експертизата беше поискана от защитата на двамата подсъдими. Очаква се след нея страните да преминат към своите пледоарии и съдът да се произнесе с решение.

Съдът отложи делото за убитата преди 3 години Евгения - екпертизата не била готова

“Желанието на защитата е да представи случая като нелеп битов инцидент.”, каза пред медиите Андрей Чорбанов, баща на Евгения. 

Тя въобще няма следи от удар отзад на шията, тя е душена и натъпкана в куфар.”, посочи майката Капка Чорбанова. По думите ѝ Пламен Владимиров е на свобода срещу 5000 лв. гаранция, защото е болен, въпреки че е с доживотна присъда.

Вече три години семейството на Евгения се бори за справедливост. Докато бащата, прикрил нейното убийство, е на свобода срещу 5000 лв, а убиецът обжалва за полека присъда, опечалените роднини трябва всекидневно да се справят с мъката и ужаса от преживяното. 

Настояваме за справедлива присъда за това зверство, което е повече от ясно за всички, само не и за съдебната ни система!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.