Сигнализирай!

Мария Бакалова избра нюйоркски стил за премиерата на "Стажантът"

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
87
0

Мария Бакалова избра нюйоркски стил за премиерата на "Стажантът". Себастиан Стан, Ан Хатауей и Мария Бакалова присъстваха на премиерата в Ню Йорк на новия биографичен филм за Доналд Тръмп „Стажантът“. Стан е в ролята на младия Доналд, който гради кариерата си на магнат на недвижими имоти в Манхатън. Ролята на Ивана, неговата първа съпруга, е изиграна от Бакалова. Актьорът Джеръми Строг играе ментора на Тръмп – адвокатът Рой Кон, пише NOVA.

Премиерата на новата лента се състоя във вторник в DGA Theatre и привлече бляскави гости, сред които актрисата Ан Хатауей. Звездата се появи на червения килим, облечена в дълго черно палто с месингови копчета, леко разтворено и разкриващо кожена минипола и високи ботуши. Към тоалета Хатауей добави червена дамска чанта.

Мария Бакалова влиза в ролята на арбитър на фестивала Синелибри

Нюйоркският изискан стил на Бакалова направи впечатление. Тя беше облечена с къса черна рокля - модел като двуредно сако, с големи бели ревери, златни копчета и v-образно деколте. А златното колие и прибраната в кок руса коса завършваха цялостната визия на актрисата.

Себастиан носеше тъмен костюм на райета върху бяла риза.

След като направи световната си премиера на филмовия фестивал в Кан през май, филмът ще бъде показан по кината в Съединените щати този петък.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.