Сигнализирай!

Таен свидетел твърди, че убиецът на Димитър от Цалапица е друг

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
383
0

Таен свидетел твърди, че убиецът на Димитър от Цалапица е друг. Той е посочил, че близнакът Борислав Динков е нанесъл смъртоносния удар, пише bTV.

При закрити врата се проведе разпитът на свидетеля със скрита самоличност, след което съдът покани двете страни по делото в залата, както и майката на Димитър, да прочетат показанията му. 

 

Според Атанаска Бакалова родителите на близнаците са помагали в нощта на убийството. "Разбрах кой е ударил сина ми - единият от двамата братя. Били са Рангел и Борислав. Надявам се оттук нататък прокуратурата да си свърши работата. Надявам се тази грешка, която беше направена да бъде поправена и държим родителите да дойдат тук на място и да дадат обяснения какво са били действията им във въпросната вечер и след това - как са помагали, защото те са помагачите в цялата история", коментира още тя.

 

"Надявам се да бъдат повдигнати обвинения на правилния човек, който е нанесъл ударите в лицето на сина ми", заяви още майката на Димитър.

 

Магистратите приеха показанията на тайния свидетел и предстои решението на прокуратурата дали ще се промени обвинението на близнаците от укриватели в съучастници. Рангел Бизюрев призна пред съдебния състав за удари само по торса на Димитър. А по-рано днес се проведе и очна ставка заради противоречия в показанията на Бизюрев и свидетеля Атанас Гунчев. По делото постъпи и справка - кадастрална карта с разположението на стълбовете с осветление на територията мястото на убийството.

 

Коментарът на “Господарите”

Рангел Бизюрев направи самопризнания, от които стана ясно едно – хладнокръвно убийство и покриване на следи без капка съвест. И защо? Заради слухове кой какво казал за някой. Недопустимо и жестоко! Да отнемеш човешки живот заради подобно нещо. След всички грешки и пропуски на разследването се надяваме, че най-после ще доведат до адекватна присъда за убиеца на Митко и че ще има справедливост за близките и приятелите на жертвата. 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.