Сигнализирай!

"Попита дали може да ми свали клина": Говори ученичката, изнасилена от полицай (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
7964

"Попита дали може да ми свали клина": Говори ученичката, изнасилена от полицай. Тази отвратителна история се е случила във Велинград в края на месец септември. Жертвата е на 15 години. Тя познава насилника, защото следи за обществения ред пред училището ѝ. 

Един ден я потърсил в Instagram под предтекст да говорят за нейна съученичка. „Попитах го ще излезе ли? И той каза, че понеже би изморен да се видим у тях. Първоначално бях не очаквах, че може да ми направи нещо, защото е орган на реда“, казва пострадалата пред Нова.

Затова детето се доверява и отива в дома му. 

РУСКА УЧИТЕЛКА ПО ЛИТЕРАТУРА ТАНЦУВА НА ПИЛОН

„Говорихме си, но изведнъж започна да се държи странно,  да ме дърпа. Попита дали може да ми свали клина, но го изритах между краката, започна да ме стиска по ръцете. Имах синини по хълбоците, дърпаше ме много. Казах му да ме остави, изритах го, няколко пъти се разплаках. Има много моменти, които не си спомням“, заявява момичето.

Вики си тръгва от дома на полицая, а след това получава съобщение от него - да мълчи. 

„След този случай,  ми писа, че трябва да е конфиденциално. Аз мислех да не казвам на никой, беше ме срам. Споделих на съученичка“, допълва тя.

Бащата на Вики е скептичен, че ще има справедливост. Той изживява случилото се много тежко. 

„Имам информация, че и с други две момчета е било така. Изважда пистолет и си превишава правата“, твърди той

„Да, тя ще го преодолее. Но за какво? Да си правят какво си искат хора с власт ли?“, запита бащата на пострадалата. 

Веднага след сигнала инспекторът е бил задържан от дирекция „Вътрешна сигурност“ за 24 часа. Отстранен е от работа за два месеца, докато тече разследването. Търсим го в дома му. В къщата му тече ремонт. „Постановка е“, отвръща той на въпроса за случката. След кратък размисъл отново излиза и предлага да ни даде телефон на адвоката си.„Няма нищо вярно. Ако искате с адвоката ми да говорите“, допълва мъжът.

Коментарът на Господарите

Този брутален случай е поредното доказателство на ширещия се разпад на морал и етика в системата на МВР. Думите, с които ситуацията може да се опише, не могат да бъдат намерени, а и не е нужно като че ли. Ако вината бъде доказана, този полицай трябва моментално да бъде съден и да лежи в затвора. Отделно темата повдига отново въпроса за регистъра на педофилите в България. Партиите не спряха да дъвчат тази дъвка и в крайна сметка нищо не свършиха. Сега пак сме в изборна кампания, пак ще обещават и за пореден път ще ни излъжат. Час по-скоро е нужно да стане публично достояние кой е бил осъден за педофилия. Обществото има право да знае кои са хората, които не могат толкова да контролират животинския си нагон, че дори посягат на деца. 

Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.