Сигнализирай!

Катастрофална загуба на България U15 в мач от приятелски турнир на УЕФА

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 1 час
400
0

Катастрофална загуба на България U15 в мач от приятелски турнир на УЕФА, който се провежда на футболната база в Бояна. Националният отбор на България при децата до 15 години претърпя много тежка загуба с 0:9 (0:3) от Испания в първия ден от турнира за "Развитие на УЕФА", на който домакин е София, пише БТА.

Макар испанците да са една от най-добрите селекции в Европа в тази възраст, тимът на България не успя да се противопостави и за цялото времетраене създаде едва две добри атаки, от които можеше да отбележи гол. Първата възможност се откри за Манол Данчев от Пирин в края на първото полувреме, а в края на срещата двама български футболисти на точката за изпълнение на дузпата си попречиха кой да стреля от чиста позиция.

За сметка на това грешките на всички играчи в защитата и в средата на терена изобилстваха. Първите четири гола паднаха именно след лошо разиграване, лоша преценка при връщане към вратаря или към друг съотборник. Като цяло испанският отбор превъзхождаше изключително в бързината и това нямаше как да бъде компенсирано от българския тим.

За възпитаниците на Владислав Вутов следва двубой с Уелс на 20-и октомври, а на 23-и ще срещнат Исландия.

Тежка загуба за България и виновен треньор (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.