Сигнализирай!

Подновяват движението на две ключови кръстовища в София

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 3 часа
172
0

Очаква се днес движението през детелината на бул. "България" и Околовръстния път, както и през възела на "Опълченска" и "Сливница" да бъде пуснато. Това обяви във Facebook кметът на София Васил Терзиев.

Той уверява, че всички изисквания за безопасността и техническите характеристики на съоръжението са изпълнени, съгласно предписанията на експерти. Терзиев опровергава и съобщеното по-рано от Пътната агенция, че движението в района се възстановява въпреки пропуските, които според агенцията са допуснати от Столичната община.

Институциите си прехвърлят топката за замърсяването на река Новачица в столичния квартал "Изгрев" (РЕПОРТАЖ)

В съобщението, публикувано на сайта на АПИ се посочва, че тези пропуски са свързани с изискването за рамка за височина на камионите и липсата на ограничители против сблъсък.

На "Опълченска" беше направен основен ремонт. Срокът за завършването му беше до 13 септември, а огромното забавяне ще остане без последствия за изпълнителя, тъй като е било по обективни причини - в района била открита неизвестна инженерна инфраструктура, освен това имало нужда от технологично време за набиране на здравина на бетона.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.