Сигнализирай!

Станаха ясни нови детайли около убийството на Евгения

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
554
0

Станаха ясни нови детайли около убийството на Евгения. Младата жена е била удушена с ръце, а смъртта ѝ е настъпила от минути до час, предава NOVA.

Разкритията станаха ясни от нова съдебно-медицинска експертиза по делото. Припомняме, че Евгения беше убита през 2021 г. Подсъдими са съпругът ѝ Орлин Владимиров и баща му – бившият служител в ДАНС Пламен Владимиров. Орлин Владимиров е обвинен, че е удушил жена си, а баща му е съучаствал в прикриването на следите. На първа инстанция те бяха осъдени на доживотен затвор.

Преди днешното заседание на съда близки и приятели на убитата Евгения се събраха пред Съдебната палата, настоявайки за най-тежки наказания.

Коментарът на “Господарите” 

Вече три години семейството на Евгения се бори за справедливост. Докато бащата, прикрил нейното убийство, е на свобода срещу 5000 лв, а убиецът обжалва за полека присъда, опечалените роднини трябва всекидневно да се справят с мъката и ужаса от преживяното. 

Настояваме за справедлива присъда за това зверство, което е повече от ясно за всички, само не и за съдебната ни система!

"Спите ли спокойно?" - десетки настояват за доживотен затвор за убиеца на Евгения Владимирова (РЕПОРТАЖ)

Майката на Евгения: Непрежалимо е, искам доживотен затвор за убийците на дъщеря ми (РЕПОРТАЖ)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.