Сигнализирай!

Близнаците получиха 3 години затвор за убийството на Митко от Цалапица (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
194
0

Близнаците получиха 3 години затвор за убийството на Митко от Цалапица. Двамата са обвинени в укривателство по случая. 

От всяко едно от наказанията, наложени на братята ще бъде приспаднато времето на задържане в ареста, което до момента е година и три месеца, реши съдът в Пловдив. Динкови дължат и обезщетения от по 3253,30 лева за разноски по експертизите на досъдебното производство и явяване на експерти по делото. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Окръжния съд в Пловдив.

"За мен тази присъда е подигравка. Митко дали след 3 години ще се върне? Едно "Съжалявам" ще го върне ли? Те изобщо не са осъзнали какво са направили. Три години ли струва един човешки живот? Това не е нормална присъда - те са съучастници в убийство! Надявам се записът да бъде изчистен и на следваща инстанция присъдата да бъде променена. Трябва да им бъдат повдигнати обвинения в съучастие за умишлено убийство", заяви майката на жертвата - Атанаска Бакалова, след като чу присъдата. 

Коментарът на “Господарите” 

Ужасно възмутени сме от целия съдебен процес около убийството на Митко от Цалапица. Но сме повече от втрещени как е възможно хората, които са помогнали на извършителя, укрили са тялото и по никакъв начин не изпитват вина, да получат 3 години. И то дори не са изцяло три. Година и половина. А при добро поведение, колко? Три месеца. Срамно. Позорно. Ужасяващо. Убиваш човек и получаваш “възнаграждение” с подобна присъда. 

Митко от Цалапица никога няма да се върне. Баща му почина в мъка за изгубения си син. Майка му е съсипана от бездействащата ни система. Ужасяващо! Настояваме за преразглеждане и строги присъди за извършителите и помагачите!!! Те ще излязат и ще продължат живота си, а Митко няма да се прибере! Редно е да получат най-строгите възможни присъди! 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.