Сигнализирай!

Прокуратурата иска максимална присъда за близнаците от Цалапица

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
136
0

Районната прокуратура в Пловдив обжалва постановената 3-годишна присъда при първоначален общ режим на близнаците Борислав и Валентин Динкови. Това съобщават от пресцентъра на държавното обвинение. Двамата бяха осъдени за лично укривателство по случая с убийството на 24-годишния Димитър Малинов от Цалапица.

 От всяко едно от наказанията, наложени на братята, ще бъде приспаднато времето на задържане в ареста, което до момента е година и три месеца, реши Районният съд в Пловдив в четвъртък.

На съдебното заседание в обвинителната пледоария представителят на Районна прокуратура-Пловдив е поискал максимално възможната присъда, предвидена от закона. Тя е  5 години лишаване от свобода при първоначален „строг“ режим на изтърпяване.

Майката на убития Митко: Подигравка, животът на сина ми три години ли струва (видео)

Пред съда Борислав и Валентин Динкови изказаха съжаление за случилото се, но не се признаха за виновни. Двамата се оправдаха, че били заплашени от Рангел Бизюрев, но според обвинението нямало такива доказателства.

Така Районният съд в Пловдив им наложи три години затвор. 

Присъдата е жестока шега с паметта на Митко и неговата майка, която вече втора година обикаля в мъката си по съдилища и търси справедливост. За съжаление обаче в България такава няма. Поне вече знаем колко струва човешкият живот и с какво ще се разминем, ако решим да прикрием убийство.

Предстои да видим каква изненада ще ни поднесе съдът относно присъдата на убиеца на Митко.
 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.