Сигнализирай!

Стана ясно защо се налага Христо Стоичков да гласува в Париж (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 4 часа
75
0

Стана ясно защо се налага Христо Стоичков да гласува в Париж. Сънародниците ни могат да видят пред урните във френската столица Камата. Причината е, че родната футболна легенда ще участва във важно футболно събитие.

ХАОС В ЦИК ЗАРАДИ СМЯНА НА ЧЛЕНОВЕ НА СЕКЦИИ

Стоичков е гост на церемонията по връчване на златната топка за най-добър футболист, където самият той ще връчи награда. Христо е сред българите, които винаги упражняват правото си на глас, независимо в коя точка на земното кълбо се намират, пише Нова ТВ.

Българските граждани в Франция могат да упражнят правото си на глас в 17 секции. Те са две повече в сравнение с последните избори през юни. Освен в големите градове Париж, Лион, Ница, Бордо, нови места за гласуване бяха разкрити и в малките населени места. Традиционно най-много българи гласуват в трите секции в посолството ни в Париж, а там днес са народниците ни могат да срещнат пред урните Христо Стоичков.

Ние от “Господарите” продължаваме да следим всичко интересно от изборния ден специално за вас. Следете новините, за да бъдете информирани.

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.