<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111654" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж спасява к...

Новият Джеймс Бонд няма да бъде нито мъж, нито жена

13 Декември 2021
0 5499

Джеймс Бонд може би няма да се самоопределя нито като мъж, нито като жена… Той ще бъде небинарен, за да е в крак с променящите се времена, заявяват авторите на поредицата.

Затова и прочутото произнасяна не фразата: “Бонд. Джеймс Бонд”, ще звучи на английски така: “Them Bond”.

Актьорът Даниел Крейг се разплака на сбогуване с ролята си на Джеймс Бонд (видео)

Новият Джеймс Бонд няма да бъде нито мъж, нито жена 3

В интервю продуцентката Барбара Броколи призна, че бъдещият Бонд може да бъде някой, който не се смята нито за мъж, нито за жена и обикновено предпочита да бъде наричан “те”, а не “той” или “тя”.

“Не мисля, че трябва да правим филми, в които жените играят мъже. Мисля, че просто трябва да правим повече филми с хубави женски образи. Може би един ден Бонд ще бъде небинарен, не зная дали още в следващия филм или по-нататък. Кой знае?! Искам да кажа, че въпросът е отворен. Просто трябва да намерим подходящия актьор”, каза Броколи. Продуцентката, която контролира франчайза на 007 чрез своята компания “Eon Production”, също каза, че следващият Бонд може да не е бял, добавяйки: “Искаме актьорът да е британец, а британец, както знаем, може да означава много неща, каза Барбара”.

Как един български агент ликвидира Джеймс Бонд

Новият Джеймс Бонд няма да бъде нито мъж, нито жена 3

Имената, които се спрягат за ролята, включват Идрис Елба, Редж-Джин Пейдж, Том Харди, Ричард Мадън.

След изказването ѝ, холивудски продуцент коментира: “Бонд трябва да се адаптира към времето, но един агент без ясен пол, може да е труден за приемане от феновете”. 

Новият Джеймс Бонд няма да бъде нито мъж, нито жена 3

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции